Halid Muslimović
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Suđenje Halidu Muslimoviću koga je Sonja Bašić iz Australije optužila da joj duguje 90.000, nastavljeno je danas u Osnovnom sudu u Prijedoru.

Ročište je počelo jutros u devet i na predlog tužiteljke, kao svedoci su pozvani Halidovi sin Enis i ćerka Lejla Muslimović.

SKANDAL U SUDU! Protiv Halida svedočio sin, pevač besan napustio sudnicu

Foto: Printscreen/instagram

 

Njih dvoje su pozvani da posvedoče da su primali novac od Sonje na ime pozajmica njihovom ocu, ali Lejla se nije ni pojavila u sudu, uz opravdanje da joj je bolesno dete.

Prema navodima Kurira, Enis je na insistiranje Bašićkinog advokata Dragana Tolimira rekao da se sastajao sa Sonjom i od nje uzimao pare. Istog trenutka Halid je skočio kao oparen i izleteo iz sudnice, uz reči: „ Neću više ovo da slušam“.

SKANDAL U SUDU! Protiv Halida svedočio sin, pevač besan napustio sudnicu

Foto: Printscreen/instagram

 

Sudija Sead Hadžić je potom najavio polučasovnu pauzu posle koje je je bilo predviđeno da reč ima pevač. Muslimović je već najavio da će svoju odbranu iznositi najmanje tri sata.

SKANDAL U SUDU! Protiv Halida svedočio sin, pevač besan napustio sudnicu

Printscreen

 

Inače, ovo je ponovljeni proces protiv Halida po tužbi Bašićeve i počeo je u utorak 27. februara. I tada je u sudnici bilo veoma burno, a Halid je ranije govorio da sudovi ne rade svoj posao kako treba.

- Ne volim nepravdu, ali šta ćete. Svako od nas ima nešto što mu nije na srcu, ali šta ću. Šta da radim? Čist sam k’o suza, pošten. Radim svoj posao. Međutim to što neki žele da se ubace u moj život sa tim glupostima, to što država i sudovi ne rade svoje čestito…Tek sad vidim što narod kuka na sudove kad sam sam došao u tu priču. Naši sudovi su katastrofa! To je sramota - naveo je pevač u intervjuu za Grand TV i dodao:

- Sudija mora da uđe u srž svemu i da onda donese odluku, a ne površinski. To je isto kao kad ti neko zakrpi gumu, a ona ti se za 300 metara izduva- izjavio je on.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading