Marija Šerifović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Početkom decembra prošle godine rodio se sin Marije Šerifović. Malog Maria rodila je surogat majka u Americi, a kako je Marija tada navela, sve vreme tokom trudnoće, njih dve su bile u kontaktu. 

Takođe, pevačica je izjavila da joj je poznat otac njenog sina, ali i da o njemu neće javno govoriti. Sada se povodom sina Marije Šerifović oglasio i njen brat po ocu Rajku - pevač i muzičar Danijel Pavlović.

Kako je istakao, Marija je, od kada je postala mama, potpuno nova osoba. Drugim rečima, sada je, kako navodi Danijel, još bolja i ispunjenija.

Marija Šerifović

Foto: Ilustracija

 

- Video sam Marijinog sina. Ona je kao med i mleko. Mali je super, raste, lep je... Marija ga ljulja, peva mu, spava tu pored nje, on je sada mezimče. Marija se odlično snašla, hladna voda - ispričao je Danijel za Blic, a potom je ispričao i šta je sa njegovom karijerom:

- I kad sam počeo da pevam, ja sam u to ušao, jer sam želeo da se bavim autorskim radom, to me loži. I ranije sam se bavio pisanjem i uporedo pevao, nikada nisam voleo da radim svirke ne volim te gužve, kad mi neko za vratom dahće za vratom. Volim ja ljude, ali svako nešto traži, kaže, pustite me ljudi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading