Snežana Borjan
Foto: Alo/Alo

Snežana Borjan, supruga fudbalera Milana Borjana, uživa u ulozi majke i domaćice, a najbolje joj stoji titula, koju ponosno godinama nosi “žena fudbalera”.

Sneža gotovo svakodnevno na društvenim mrežama delii svoje rutine, a ono što možemo svakako da vidimo, da pored supruga, uživa u raskošu i sjaju, a neretko putuju i na egzotične destinacije, sa kojih uvek svoje obožavoce, počasti lepim kadrovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Ona nije neko ko se skriva kada je pokazivanje tela u pitanju, a nema ni zašto da se krije.

Sneža je podelila fotku na društvenoj mreži Instagram, gde je pokazala šta znači red, rad i disciplina, a od njene zanosne figure i tela koje je zategnuto kao praćka, jačem polu nije bilo dobro.

sneža

Snežana Borjan, printscreen Instagram

 

Podsetimo, Snežana je jednom prilikom na svom Instagram nalogu ogolila dušu i priznala da je pogađaju komentari na račun njenog života:

- Mogu vam pokazivati i samo ovu stranu svog života, uživanje, hedonizam, putovanja i luksuz. Istina je mnogo dalje od toga. Put do ovog mog osećaja slobode i sreće nije bio lak.

- Kada je Vama izgledalo “Lako je njoj, uživa i ne radi ništa” tada sam vodila svoje najveće borbe. Volim ovaj deo sebe, koji je oslobođen osude i mišljenja društva, spremnija sam nego ikad da podelim sa vama svoj život i pokažem pravu sebe baš ovakvu kakva jesam! Hvala i lepim i ružnim komentarima, svi su tu sa razlogom - napisala je Snežana Borjan na Instagramu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading