NATAŠA I JA SMO PUKLI PRE NESREĆE Danilo Ikodinović priznao nove detalje o razvodu od Bekvalčeve
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac razveli su se pre 13 godina. Oni su sada u korektnim odnosima, najpre zbog ćerke Hane, ali i zbog činjenice da među njima nema zle krvi.

Gostujući u jednoj emisiji Danilo se prisetio jezive nesreće za koju krivi sebe, pa se dotakao i razvoda od Bekvalčeve. Kako kaže, ljubav sa Natašom prestala je pre nesreće.

- Nesreća nije uticala mnogo na razvod. To se već raspadalo sa Natašom... Desilo bi se svakako. Novi Sad nikad nije bio moja sredina, to nije moj grad. Tamo sam dolazio i odlazio, bio sam na toj relaciji... Težio sam da se vratim kući u Beograd. Bilo mi je teško zbog svega što je bilo u medijima - započeo je Danilo i nastavio:

NATAŠA I JA SMO PUKLI PRE NESREĆE Danilo Ikodinović priznao nove detalje o razvodu od Bekvalčeve

Foto: printscreen/tvK1

 

Sa Majom sam krenuo posle otvaranja kafane, uticala je mnogo na mene. Smirivala me je, ja sam se kidao oko svega sa biznisom. Unela mi je sigurnost. Upoznali smo se u kafani. I kad sam stao sa kafanom, ona mi je govorila: "Hej, rešićemo sve". Shvatam sve što ona preživljava, sportista je, sportski parovi uvek dobro funkcionišu. Ljubav pobeđuje sve na svetu. Ona ima brata, sestru, majku i oca, volim kako se svi oni međusobno vole, volim da ih gledam zajedno - rekao je u emisiji na K1 TV.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading