Mirza Selimović
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković, nekada bliske prijateljice, večeras su se prvi put pojavile na istom događaju nakon što su se posvađale i okončale dugogodišnje prijateljstvo.

Voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić i dalje su na ratnoj nozi, a čini se da neće uskoro ni doći do njihovog pomirenja!

Naime, njih dve pojavile su se na promociji novog albuma Mirze Selimovića, ali ne u istom društvu.

Prvo je stigla Vesna, a za njom i Sanja, a u restoranu su bile smeštene za različitim stolovima koji čak nisu bili ni blizu.

Vesna je blistala u crnoj dugoj haljini sa izraženim dekolteom, dok je Sanja odabrala crnu mini haljinu sa belom kragnom.

Njih dve potpuno su se ignorisale sve vreme, međutim Sanja je skoro na početku promocije napustila događaj.

Podsetimo, Sanja i Vesna, nekadašnje najbolje prijateljice,  nedavno su uslikane su na aerodromu u Beogradu, a pozdrav između izostao je.

Vesna i Sanja potpuno su se kulirale, pravile se da se ne vide, a kako kaže izvor, one su čak bile i u istom hotelu u Dubaiju.

- Vesna i Sanja su bile na istom letu, a takođe su odsele i u istom hotelu u Dubaiju i uživale na nastupu Viki Miljković. Tokom celog leta sedele su blizu jedna druge, ali su se potpuno kulirale - kaže izvor za Alo!.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading