Marija Veljković
Foto: Printscreen/Printscreen

Večeras je Marija Veljković ponovo bila voditeljka "Slagalice", dugovečnog kviza koji prati većina domaćinstava širom Srbije.

Dok je vodila takmičare kroz igre, u jednom trenutku, dok je objašnjavala pravila igre "Korak po korak", desilo se nešto što nije bilo u planu.

U jednom od koraka, smernica je bila - U višestrukoj je vezi s prezimenom Janković, što je Veljkovićeva pročitala takmičarima.

Jedan od učesnika dao je odgovor Rastko, na šta voditeljka nije mogla da sakrije iskrenu reakciju i od srca se nasmeje.

- Ne - rekla je Marija kroz osmeh.

Marija Veljković

Printscreen

 

Inače, Rastko Janković je televizijski, filmski i pozorišni glumac i pevač, ali i pored svega toga, Marijin ljubavni partner.

Marija Veljković

Printscreen

 

 

Podsetimo, Marija Veljković ima troje dece, a ova situacija dokazuje koliko voditeljka voli mališane i koliko se raduje deci. I to čak i kada neko drugi treba da dobije dete.

Marija je nedavno govorila koliko joj je teško pao razvod:

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - iskrena je voditeljka.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading