VODITELJKA SLAGALICE PLAČE OD SREĆE Marija Veljković saznala pol bebe, ne može da suzdrži emocije
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Bračni par Sakač iz Horgoša dobio je krov nad glavom uz pomoć jedne emisije koju vodi Marija Veljković. U pitanju je emisija "Novi početak", a koliko je voditeljka emotivna, dokazuje sledeća priča.

Naime, kada se snimala emisija par je već imao troje dece, ali je supruga tada bila u drugom stanju, tako da su čekali i četvrto dete.

Produkcija je tom prilikom obezbedila sredstva da par sazna pol četvrtog deteta. Dok je gledala snimak sa lekarkom, voditeljka Marija Veljković je emitovno reagovala i rasplakala se. Čak su joj se zasijale oči od suza. Inače, par je saznao da će dobiti još jednog sina.

VODITELJKA SLAGALICE PLAČE OD SREĆE Marija Veljković saznala pol bebe, ne može da suzdrži emocije

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Marija Veljković ima troje dece, a ova situacija dokazuje koliko voditeljka voli mališane i koliko se raduje deci. I to čak i kada neko drugi treba da dobije dete.

Marija je nedavno govorila koliko joj je teško pao razvod:

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - iskrena je voditeljka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dr, Hannibal

26.02.2024 12:06

Deca razumna,mama meraklika,tata neradnik(tako mama kaže),Uroš je bio rešenje za sve njene probleme,sada je na tretmanu kod Rastka ;)