Ana Sević
Foto: Alo/Printscreen

Ana Sević, pevačica, odnedavno i voditeljka popularnog muzičkog programa "Zvezde Granda", uživa u skladnom braku sa biznismenom Danielom Nedeljkovićem, sa kojim ima dvoje dece, ćerku Senu i sina Simeona.

Ana i njen suprug, venčali su su pre neku godinu u tajnosti, a da finansijski stoje odlično, govori podatak da su nedavno pazarili vilu na Bežanijskoj Kosi, a sada i novi automobil sa kojim je Sevićka pristigla na snimanje popularne emisije.

Ana

ATAImages/Antonio Ahel

 

Već smo je viđali u skupocenoj "Mečki", a sada je premijerno za naše oči, pokazala skupocenu limunzinu, čija je vrednost vrtoglava.Ali vas to sigurno nijje začudilo, jer se spekulisalo da su za prošlogodišnje letovanje pukli 50.000 evra.

Ana je nedavno govorila o tome kako je upoznala svog sadašnjeg supruga:

- Daniela sam upoznala odavno, pre 10 godina možda, preko mog najboljeg druga. Daniel je čovek iz druge priče, iz drugog posla, nema veze sa estradom. Tada smo se upoznali, ali dugi niz godina se nismo sretali i onda nas je život ponovo spojio. On je šest godina stariji od mene. Daniel je moja ogromna podrška, i Lorenina i moja, i u poslovnom smislu - ispričala je jednom prilikom Ana za medije.

Ana

ATAImages/Antonio Ahel

 

Posebno je zanimljiv podatak da pre nego što je postala voditeljka i uplovila u estradne vode, bavila se istim poslom kao i on, te je otkrila jednom prilikom i da su je često zadirkivali da krene da radi kod njega: 

- Ja sam njegov posao radila, to je interesantna stvar, život je čudo. Moja mama i Danielov tata se poznaju 20 godina. Daniela iz priče znam otkako sam došla u Beograd, jer je mamina firma sarađivala sa njegovom, a ja sam jedno vreme radila u firmi koja se bavi istim poslom kao i njegova, tako da smo tad bili i konkurencija. Sad se stalno šalimo, njegov tata kaže: 'Imaš posao u malom prstu, kad ćeš da se priključiš firmi, da se setiš starih dana - otkrila je svojevremeno Ana.

Ana

ATAImages/Antonio Ahel

 

Podsetimo, Sevićka je nedavno ponovo postala voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" kada je došla na mesto Sanje Kužet.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading