Vesna i Sanja
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić i dalje su na ratnoj nozi, a čini se da neće uskoro ni doći do njihovog pomirenja!

Sanja i Vesna, nekadašnje najbolje prijateljice, uslikane su na aerodromu u Beogradu, a pozdrav između izostao je.

Vesna i Sanja potpuno su se kulirale, pravile se da se ne vide, a kako kaže izvor, one su čak bile i u istom hotelu u Dubaiju.

Vesna i Sanja su bile na istom letu, a takođe su odsele i u istom hotelu u Dubaiju i uživale na nastupu Viki Miljković. Tokom celog leta sedele su blizu jedna druge, ali su se potpuno kulirale - kaže izvor i dodaje:

- Kulirale su se i dok su čekale prtljag na našem aerodromu, a situacija je bila vrlo neprijatna, budući da su bile najbolje prijateljice do skoro - dodaje izvor za Alo!.

Sanja i Vesna bile su potpuno bez šminke, a gotovo svi prisutni su komentarisali, kako kaže izvor, da je Marinkovićeva bila potpuno neprepoznatljiva.

Podsetimo, Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule su dugogodišnje prijateljstvo, a javnost je ostala tada u šoku. Dugo se nagađalo šta je povod za kraj njihovog odnosa, a Vesna je jednom prilikom otkrila da je sa Sanjom prekinula, ne samo prijateljske, već i poslovne odnose.

- Raskinut je ugovor sa knjigom Sanje Marinković, tako da je moja izdavačka kuća više ne prodaje. Nijedna vrsta saradnje sa Sanjom, ni poslovna ni privatna više ne dolazi u obzir. Između nas se nije desio jedan sukob, već je proces razdvajanja moralno, ljudski, usvakom smislu trajao i desilo se milion stvari do konačnog kraja - rekla je voditeljka jednom prilikom za "Svet".

Alo/O.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading