Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić, rasula se na komade i zaplakala tokom izlaganje svoje gošće.

Ona je u studio pozvala pevačicu Nedu Uraken koja se dotakla svog privatnog života i javno otkrila detalje o kojima do sada nije pričala, što je Jovanu veoma pogodilo.

Jovana Jeremić

Foto: TvPink

 

Neda se dotakla i razvoda od reditelja Milana Bilbije, a potom rekla kako je ona jedina žena za koju zna, a koja je ostavila stan svom bivšem suprugu.

- Jedina sam žena koja je ostavila mužu stan. Sud je meni dete dodelio dete. Od svakog nastupa sam ja ulagala. Svaki razvod je ružan, bilo je groznih reči, ali treba zadržati dostojanstvo zbog deteta. Zauvek smo ostali prijatelji, nikad ružno ne bih rekla o njemu iako znam ja njegove mane bolje od svih. Bio je jako dobar čovek, intelektualac u jednom svetu u kom je primitivizam bio na snazi. Kad se ponovo oženio, doživeo je traumu, nesreću, bio je u komi 40 dana. Svim sredstvima sam mu pomagala, htela sam da moja ćerka ima oca kojeg toliko voli - bila je iskrena Neda, a Jovana se zbog ovih reči slomila i jedva je izustila rečenicu.

Jovana Jeremić

Foto: TvPink

 

- Kako lepo, baš ste me rasplakali, koliko ste divno. Ja vas razumem sve - govorila je voditeljka kroz suze.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić već neko vreme uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem. 

Ona tvrdi da svadbu još uvek ne planira, iako se spekulisalo da će se Jeremićka udati u tajnosti. Jovana je usput pecnula koleginice koje jedva čekaju da se ona uda. 

- Treba da se sekiraju ove što se nijedanput nisu udale, kad one završe, onda ću ja u drugi krug - ističe Jovana. 

- Za mene ne treba da se sekiraju, ja sam fatalna žena, ja mogu da se udam uvek. Nije stvar udavanja, stvar je sreće - bila je iskrena ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Kadro

25.02.2024 15:02

Onaj njen bivsi muz je najbogati srbin na svetu.

Vinka

27.02.2024 16:08

Place jer je shvatila da su pekarove pare kod njegove zene, drzi ih pod kljucem, ona i sinovi. Nema vile na Senjaku, rolexa itd. Gotova je romansa. Nema para, samo na kasicicu.