Jelena Karleuša
Foto: Alo/Alo!

Rat između pevačica Jelene Karleuše i Goge Sekulić ne jenjava godinama unazad, a svi su se pitali ima li kraja. Nakon brojnih uvreda koje su jedna drugoj javnoj upućivale tokom 15 godina sukoba, one su se pomirile, a o tome govore društvene mreže.

Ove dve pevačice su se zapratile na Instagramu, a može se videti i po neki slatkorečiv komentar, uz emotikon srca.

Inače, povod za rat sa Karleušom bio je skandal od pre 15 godina, kada se Gogino ime pomenulo u magazinu poznatom po fotografijama obnaženih devojaka. Na naslovnici Plejboja pisalo je "Goga Sekulić gola i opasnija od Cece".

Goga Sekulić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja to nikada neću zaboraviti, ostala sam bez glasa. Kada sam to videla, zamislite mene, iscepan džins, patike, punđa na glavi. Zove me jedan drug i kaže Gordana, a kad mi kažu Gordana, ja znam da nešto nije dobro. Ja sam otišla da vidim bilbord na Brankovom mostu, riba neka polugola i piše Goga Sekulić gola i opasnija od Cece, šta je sad ovo? Otišla sam i kupila Plejboj, zvala sam prijatelja i kažem mu šta da radim, ubiće me tata. Išla sam sa roditeljima na suđenje, imala sam veštačenje. Na sudu sam dobila Plejboj, oni su tada izgubili licencu u Srbiji i Crnoj Gori. Tada su mediji pitali Željka Joksimovića da li je to Goga, a on je rekao da nije video, ali misli da se ja nikada tako ne bih slikala. Tada sam se i sa Karleušom zakačila, ona je rekla ne, to nije Goga, ona je bolja riba od nje, tada je krenuo estradni rat između nas dve - rekla je Goga svojevremeno.

Podsetimo, Jelena je jednom prilikom i prokomentarisala Gogu, te istakla šta misli o njoj.

- Protiv Goge nemam ništa, ona je onako glasna, ali dobronamerna. Ona je dobar čovek. Goga je dobar čovek - rekla je Jelena, nekoliko puta ponovivši poslednju rečenicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading