Goga Sekulić
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Polemike u vezi sa nastupima srpskih narodnjaka u Hrvatskoj večita su tema.

Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, navodno nije dozvolio da se održi koncert Aleksandre Prijović u Zadru, pišu hrvatski mediji.

Ovo je samo jedan u nizu slučajeva "zabrana" koncerata folk izvođača, kao što je nedavno bio slučaj sa otkazivanjem koncerta Goge Sekulić u Benkovcu prošle godine.

Pevačica Goga Sekulić se sada oglasila za Alo! i istakla da joj je žao što je njenoj koleginici Aleksandri zabranjen koncert u Zadru:

- To se dešava non stop, nisam iznenađena. Zaista mi je žao što je do toga došlo da je Aleksandri Prijović zabranjen koncert u Zadru. Mislim da to sve zavisi od opštine do opštine - istakla je pevačica za Alo! i prokomentarisala situaciju koja se njoj dogodila prošle godine:

- Prošle godine su meni zabranili nastup, međutim, kasnije su mi objasnili da to nema veze sa smnom i da to ne treba da shvatam lično. Odluke o tome ko će nastupati ne donose na osnovu našeg rada, ali sigurna sam da istorija koja je iza nas ima određenog uticaja - završila je Goga za Alo!.

Podsetimo,  koncert Aleksandre Prijović kako pišu tamošnji mediji, trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić navodno ekspresno odbio da Aleksandra peva u gradu, pa koncert nije zakazan niti najavljen.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading