IŠLE SU SA MOJOM SLIKOM KOD HIRURGA! Poznata starleta šokirala izjavom, spomenula žene u Srbiji: Fale im zubi!
Foto: Alo/Printscreen

Starleta koja je imala skoro, pa najveće grudi na estradi, Tamara Đurić, odlučila je da to promeni.

Tamara je izvadila silikone i pokazala svoje prirodno izdanje, a nedavno je obrazložila i zašto je učinila to.

- Sada kad sam izvadila grudi sam lepša, mlađa, tinejdžerka, sad sam ravna kao daska. Taj ko je narodu ugodio, taj se nije rodio. To nije moja životna misija da ugodim narodu, samo radim ono što se meni radi, vidim da im je zabavno, pa neka se zabavljaju. Još kad mogu da zabavim ljude i da je meni lepo, super - ističe Tamara i objašnjava:

Tamara Đurić

Printscreen Paparazzo Lov

 

- Nisam ja pobornik prirodnog izgleda, niti sam protivnik silikona, prosto meni je sada lepše bez silkona, i lepše mi je ono što vidim u ogledalu. Izgledam vitkije, sigurnije se osećam, lepše mi pristaje garderoba. Dugo sam ih imala, sad malo da promenim. Ali ako ponovo budem poželela neki dekolte, staviću male grudi, sigurno neću više imati hiljadu kubika - priča Tamara i nastavlja:

- Počelo je zbog zdravstvenog problema. Nisam morala zbog toga da izvadim implante, ali ne želim da mi zbog estetike trpi telo. Mogla sam da rešim problem bez vađenja implanta, ali poslednjih godina gledajući druge žene, te grudi su mi postale vulgarne. Ja sada imam i malo dete i kad se negde pojavim, tolike grudi ne mogu da se sakriju. Majka sam maloletnog deteta, koje će sutra da krene u školu. I sad u vrtiću se osećam neprijatno, a čovek treba i da izgleda kako se oseća -  rekla je Tamara tom prilikom.

Tamara Đurić

Printscreen

 

Tamara je priznala i da je neke zahvate radila bez anestezije, a starleta važi i za jednu od najskuplje urađenih.

- Nemam boru, nijedan rez na licu, najskuplje lice plaćeno u Srbiji je sigurno moje. I to ne zahteva dug boravak u bolnici, to je prespavana noć. To su tretmani koje ja ne mogu da objašnjavam nekim ženama - kazala je Tamara.

- Mi moramo malo više da radimo na sebi, ženama u Srbiji sve više zubi fale, one se ne bave, ni higijenom, a ne estetikom - kaže Tamara Đurić i dodaje da zna da je mnogo devojaka kod hirurga išlo sa njenom slikom i tražilo da izgledaju baš tako:

- Nisu bukvalno baš sve došle sa slikom. Ili pokažu sliku ili kažu Kao što si uradio njoj, ili Kako si njoj tako, a meni ne možeš. I to ne samo našim doktorima, nego i onima iz inostranstva. A sa druge strane pišu mi negativne komentare te iste žene. Ja sam bila šokirana - ispričala je Tamara Đurić za Svet.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading