ŠOKANTNO! EVO KAKO IZGLEDA TAMARA ĐURIĆ NAKON VAĐENJA SILIKONA Starleta kradom usnimljena na ulici
Foto: ATA IMAGES/Foto: Youtube/Printscreen

Popularna starleta, Tamara Đurić, nedavno je izvadila silikonske implante iz svojih grudi, a upravo zbog toga, Đurićeva je dospela ponovo u žižu javnosti.

Tamara je otkrila da je svoje poprsje smanjila za čak četiri broja manje, a kako je tom prilikom i otkrila, to joj je bila jedina ispravna odluka:

- Moje grudi su i dalje tu, a silikonski implanti su na ormanu, skupljaju prašinu. To je jedan pehar mog života, ja sam sa njima živela i ne kajem se što sam ih imala, a sad se oslanjam na harizmu - rekla je Tamara nedavno u jednoj emisiji.

Ekipa emisije "Paprazzo lov" pratila je Tamaru, kako bi otkrili kako izgleda Đurićeva, nakon što je uradila intervenciju.

Oni su je sačekali ispred zgrade u kojoj živi sa ćerkom, te su tako uspeli da usnime njenu vitku liniju, koja je bez obzira na ovaj zahvat, i dalje ostala u istoj formi.

Tamaru je vozač dovezao ispred jedne privatne klinike za plastičnu hirurgiju, a kada je Đurićva izašla iz svog skupocnog telefona, mogli smo da vidimo da izgleda bolje nego ikada pre.

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading