IZAŠLA SAM SA TROJE DECE IZ STANA, A ON JE OSTAO! Voditeljka nikad iskrenije o bolnom razvodu, a evo i šta je bilo presudno!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Marija Veljković razvela se nakon više od deceniju braka sa Milanom Milovanovićem, a sada je prvi put za domaće medije govorila otvoreno na ovu temu.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - priča Marija, koja otkriva da u njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - iskrena je voditeljka, koja se pre šest dana sa svojom decom preselila u devojački stan.

- Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život - ističe ona.

BONUS VIDEO: 


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stana Natikača

13.02.2024 14:21

I moja cerka iselila iz stana a zamislite mom zetu smetalo to sto je moja cerka imala samo nekoliko emotivnih prijatelja bas isto