bojana mutić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznata blogerka iz Banjaluke Bojana Mutić često je javno govorila o teškim borbama sa sinovima. Nažalost, sada se oglasila i sa pratiocima podelila najtužnije vesti. Naime, njen stariji sin Nikolaj je preminuo, a mlađi je i dalje u kritičnom stanju.

Tragedija se dogodila pre mesec dana, međutim, Bojana je tek sada smogla snage da o tome javno priča.

"Dragi prijatelji, pratioci, klijenti, saradnici, nisam smogla snage da vam se obratim ranije. Nemam je ni danas, ali je neophodno, iz razloga koje ću objasniti u nastavku. Desila nam se najveća tragedija. Naš stariji sin Nikolaj je preminuo 25. januara, a Maksim je i dalje u kritičnom stanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Mutić (@modaitakoto)

Podsetimo, sve je počelo daleke 2012. kada je dobila prvo dete:

"Imala sam urednu trudnoću te 2012. godine kada mi je rođeno prvo dete. Prirodni porođaj je bio težak, a dete je provelo neko vreme u inkubatoru. Tada smo počeli da primećujemo neke čudne stvari, odstupanja u razvoju. Posle dve godine pakla i dijagnoza rečeno nam je da dete ima cerebralnu paralizu usled perinetalne asfiksije, to jest gušenja na porođaju. Dijagnoza je, ispostaviće se, bila pogrešna. Nakon godina maltretiranja deteta, pogrešili su dijagnozu. Prava dijagnoza tek će nam biti rečena", pričala je ranije za Blic poznata blogerka.

"Misleći da je stanje prvog deteta uzrokovano cerebralnom paralizom - iako u vrlo teškim okolnostima - suprug i ja smo se odlučili na drugo dete, nadajući se da će nam to dati snage da se borimo sa nesrećom koja je zadesila našeg prvog sina. Ali, nakon rođenja drugog muškog deteta, 2015. godine, po pojavi prvih simptoma ispostavilo se da je posredi isto oboljenje, za koje smo - čekajući skoro godinu dana na rezultate iz genetske laboratorije iz Barselone - saznali da je jedno od najtežih genetskih oboljenja, Pelizeus Merzbaher, i da ne postoji lek", prenosi Naj žena.

Mutićeva kaže da se ceo njen život koji je počeo u Banjaluci vrteo u krugu od 500 metara, a odatle je uspela da pokori jedan deo interneta. Njen blog "Moda i Tako" počeo je kao Fejsbuk stranica na kojoj je delila stvari koje su njoj zanimljive, a od toga su nastali i Instagram profil i sajt koje danas prati preko 30.000 ljudi. Uprkos teškoj sudbin, Bojana je još jedan dokaz da nikada ne treba suditi o tuđim životima po onome što vidite na internetu i podsetnik da heroji nose svoj teret van svakog kadra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading