Veljko, Arkan
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Bokser i sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, progovorio je o svom privatnom životu, odrastanju, ali i braku sa Bogdanom.

O mnogim stvarima Veljko je sada prvi put pričao, a jedno od pitanja odnosilo se i na njegovog oca, Željka Ražnatovića Arkana, kao i da li bi on bio ponosan na odabir njegove profesije i generalno na život kakav vodi.

- Da li bi on bio ponosan na odabir tvoje profesije, na život kakav vodiš? - upitan je Veljko, koji je odmah dodao:

Veljko, Ceca

Foto: Ilustracija

 

- Ne znam... - počeo je i nastavi:

- Stvarno ne znam. Kao što vi i sami znate, ja upoznao svog tatu nisam. Možda bi hteo da završavam treći fakultet ili da sam u totalno nečemu petom... Ne znam. Verujem da bi sigurno bio ponosan na čoveka u kakvog sam se napravio. E, sad, da l' bi bio ponosan na neke stvari iz prošlosti - siguran sam da ne - priznao je Ražnatović za Informer.

Veljko Ražnatović

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, Veljko je govorio i o naslednicima Željku i Krstanu, a jedno od pitanja je bilo zašto insistira da njegova deca Cecu zovu baka.

Pogrešno je što je zovu Ceca. Stariji, Željko je tako zove, to je pogrešno - rekao je Veljko i dodao da je ona tom detetu baba:

- Da, ali ona je baba tom detetu. Neće te ono zvati "Ceco", kao što ni mene neće da oslovljava sa "Veljko" - objasnio je Ražnatović.

- Da li je Krstan zove baka ili? - upitala je voditeljka.

- To može dok su mali, ali kad budu malo stariji, neće tako biti, htela ona ili ne - istakao je bokser.

- Moraće da je zovu baka? Zašto insistiraš na tome? - upitan je.

- Moraće. Zato što je to neki ciklus života, Bože... Nisam je ni ja zvao Svetlana, nego sam je zvao majko - odgovorio je Veljko za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading