SPAVALA SA DESET MUŠKARACA, A MENE SMATRA KOLEGINICOM Lea Kiš zapenila od besa, obratila se njima, novi haos na pomolu!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditeljka Lea Kiš neretko ističe koliko je stanje u medijima loše te da su mnoge rijaliti učesnice došle na mesto voditeljki i daju sebi za pravo da nju smatraju koleginicom.

Ona je ponovo žestoko potkačila mlade koleginice koje su na, kako ona kaže, diskutabilan način došle do angažmana na televiziji.

- Ne pogađa me i ne ugrožava, ali imam mišljenje o svemu tome posle toliko godina iskustva. Naša profesija nije zaslužila da se ovako nisko spusti. Ranije su novinari morali da budu školovani, mnogi od nas su završili i magistrature, doktorate, i bavimo se radom sa studentima. Na televiziji više nema pravila ko i zbog čega može da se pojavi- kaže Lea i ipak veruje u bolje dane za naše medije.

SPAVALA SA DESET MUŠKARACA, A MENE SMATRA KOLEGINICOM Lea Kiš zapenila od besa, obratila se njima, novi haos na pomolu!

 

 

- Mislim da je to jedna prolazna faza i da će stvari doći na svoje mesto. Potrebno je još malo mulja da izađe, a posle toga bistra voda i svi koji imaju prave vrednosti će doći na svoje mesto. Ne može ovako doveka, samo rad, kvalitet, upornost i odgovornost mogu da donesu rezultat i ništa drugo - rekla je voditeljka za Grand.

Podsetimo, Lea Kiš je nedavno udarila na starlete i rijaliti učesnice koje su postale voditeljke. Kako je voditeljka istakla nedavno, ona njih nikada ne bi mogla da smatra koleginicama.

- Izgubio se kriterijum u našem poslu. One su postojale i ranije, pa su dobijale na kašičicu tu pažnju. Znalo se šta se može, a šta ne može. Nemojte mi reći da neko može da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni "zdravo koleginice"jer je dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu bilo je da je spavala sa deset muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja - istakla je Lea tom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading