Lea Kiš i Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Voditeljka Lea Kiš otkrila je da su joj zbog pevačice Jelene Karleuše žestoko odbili od plate.

Lea je otkrila da je Jeleni čak i pružila podršku kad je prolazila kroz pakao.

- Nikada nisam bila ni u čijem klanu. Ja sam smao bila hrabra da sam u svakom trenutku mimo urednika mogla da dovedem svoje goste. Karleuša tada nije bila na spisku da može da uđe u tu medijsku kuću gde sam radila, ali ona je bila aktuelna i ja sam je pozvala. I tad sam dobila umanjenje plate ali sam imala sjajnu emisiju. Ja nikada nisam podlegala uticaju, ucenama i zabranama. Puno puta sam bila kažnjavana. Eto Jelena je bila zabranjena ali ja sam odlučila da je pozovem, šta je moglo da se desi. Emisija je išla uživo. Jedino što je mogao urednik da me pozove i da mi kaže da sam suspendovana ili skinuto ti je 50 posto od plate - rekla je voditeljka u jednom intervju.

Lea Kiš

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Lea Kiš je svoju televizijsku karijeru započela 1983. godine na TV Beograd, a ubrzo je prešla na TV Politika, gde je sa samo 24 godine postala urednik informativne emisije „Dan“.

U jednoj emisiji voditeljka je ispričala kako je televizija funkcionisala tih godina i po kakvom se sistemu radilo, a onda je otkrila da je bila suspendovana zbog intervjua koji je uradila sa partijarhom Pavlom.

- U to vreme je bilo senzacijalno i strašno, a sada to deluje benigno i smešno to što mi se desilo kada sam uspela da preko Bogoslovskog fakulteta dobijem ekskluzivni intervju Patrijarha Pavla za RTS, ali to nije išlo putem naše redakcije, nije odobrio urednik, pa nije odobrio ovaj pa onaj, pa nije poslao svog novinara nego sam ja sve to uradila i donela pred Božić jedan božanstven intervju koji nije bio emitovan, to je bio jedan veliki skandal, i ja sam bila kažnjena mesec dana - rekla je ona za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading