OTKRILA PRAVU ISTINU! Ana Kokić se oglasila zbog svojih naslednica i poslala snažnu poruku!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Ana Kokić iz prvog braka ima dve ćerke koje ne eksponira javno.

Sada je Ana iznenadila svoje pratioce na Instagramu i objavila fotografiju svojih naslednica.

- Nisam od onih mama koje često dele svoju radost i ponos (da se razumemo, nemam ništa protiv toga, svako na svoj način), ali ovih dana sam posebno emotivna i ranjiva jer sam shvatila da njih dve prave velike korake i još veće uspehe. Svaki njihov san nosim u srcu, svaku peticu slavim kao medalju, svaku medalju zalijem suzama… Ja sebe smatram veoma uspešnom ženom jer imam njih dve baš takve kakve su! Veće od svake moje pesme, veće od svakog mog koncerta i veće od svake moje želje! I veće od mene (mada to nije teško na moju visinu ) iako su tek počele da rastu, u svakom smislu! U ovom trenutku ne mogu da pronađem prave reči za ovu ljubav koji osećam prema vama! Vi ste moj svet - napisala je Ana Kokić.

Ana je svojevremeno rekla da sa naslednicama priča otvoreno o svemu, pa i društvenim mrežama koje su postale opasne po tinejdžere.

- Njih dve imaju jasan stav da ne žele da budu deo javnog života. Ipak su samo deca. Pričamo mnogo o svemu. Objasnim im koje su dobre, a koje loše stvari svega u životu, te tako pričamo i o društvenim mrežama. Nadam se da će me slušati. Videćemo kada odrastu da li smo ih dobro vaspitali - kazala je Ana svojevremeno.

Podsetimo, posle razvoda, Ana Kokić sa decom se preselila kod majke, u porodičnu kuću na Banovom brdu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading