Žika Jakšić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Godinama se nagađa šta je pravi razlog razvoda Žike Jakšića i Dajane Paunović, a muzičar i producent je odlučio da otkrije istinu tek nakon šest godina.

Naime, niko nije mogao da predpostavi šta je glavni razlog jer su se njih dvoje rastali mirnim putem bez preterane pompe.

On je posle svih iskustava priznao da nema nameru da staje pred oltar.

KADA ČOVEK VIDI DA NE IDE... Žika Jakšić otkrio nepoznate detalje razvoda od Dajane, javno obelodanio i razlog

Foto: Alo/ilustracija

 

- Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način - rekao je Žika i naglasivši da je tako bilo najbolje za sve.

- U razvodima ne treba tražiti krivca, već prihvatiti da postoje ljudi koji ili jesu ili nisu jedno za drugo. Sinove sam uvek redovno viđao, jer su obe moje bivše žene razumne i kvalitetne osobe. Decu smo uvek stavljali na pijedestal i sve je moralo da bude u njihovom interesu. Moji sinovi Dušan i Andrija se obožavaju i imaju fenomenalan bratski odnos - pričao je za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading