OVAKO SU ŽIKA I SLAVICA POMOGLI MILICI TODOROVIĆ Otkrivena dugo čuvana tajna, sve se saznalo
Foto: Alo/ilustracija

Milica Todorović jedna je od pobednica šou-programa "Nikad nije kasno". Ona se pre nekoliko godina prisetila kako je izgledalo njeno finale, pa nije mogla da ne pomene one koji su joj najviše pomogli.

Kako je objasnila, najviše su joj se našli Žika Jakšić i njegova tadašnja partnerka Slavica Ćukteraš.

- Jao ja sam tad bila klinka, nisam imala ni šta da obučem, sećam se kao da je juče bilo - istakla je Milica pa nastavila:

- Bila sam najmlađa na takmičenju, ali sam bila i sigurna – ja pobeđujem i to je to! Sećam se finala na Tašu, Slavica Ćukteraš mi je pomogla da izaberem odevnu kombinaciju. Ona i Žika Jakšić su tada bili zajedno i Žika je bio u fazonu da mi ona pomogne. Sećam se da mi je dala neku zlatnu bluzu i neki kaiš i farmerke. Dala mi je i neke sandale koje su mi bile male jer sam ja nogata i tako sam i izašla da pevam. Nisam uopšte imala tremu jer kad si dete, kad moram ovako da se izrazim, jebe ti se za sve! Izašla sam ponosno! Onako mašem i mislim se sada ćete vi da vidite kako ja pevam! Deca nemaju tu osvešćenost o strahu i odgovornosti - ispričala je Milica.

Podsetimo, ona se sinoć pojavila na rođendanu upravo kod Žike i to sa novim dečkom za koga mediji tvrde da je slab na poznate dame.

VIP:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading