Aleksandra Mladenović
Foto: Alo/Printscreen

Bivša zvezda Granda Aleksandra Mladenović, navodno je ponovo srećna u ljubavi.

Kako pišu domaći mediji, pevačica je u vezi sa biznismenom D.D. 

Njih dvoje se ne razdvajaju, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i među njima je odmah proradila hemija, navodi se dalje.

Pevačica pokušava da ovu vezu strogo zadrži za sebe, pa ne eksponira novog dečka u javnosti, a poznato je da je iz ugledne porodice i da se ne skponira u medijima. Za njihovu vezu zna samo njena kuma, pevačica Vanja Mijatović, pišu mediji.

 - Pevačica pokušava ovu vezu da sakrije od očiju javnosti. Međutim, pre neko veče je na Instagram stori stavila fotografiju Darkovog psa. On je bio kod nje u stanu, a viđeni su zajedno i na jednoj pumpi. Jasno je kao dan da su zajedno. Pevačica sija, nasmejana je, a i Darko je obasipa pažnjom. On nije deo javnog sveta, iako mu je porodica ugledna i uspešna. Vredan je dečko, obrazovan, voli da putuje po svetu, da izlazi. Interesantno je i to da Aleksandrine pesme obožava - priča izvor blizak paru.

Aleksandra Mladenović

Printscreen

 

Aleksandra i njen dečko su se pre neki dan zapratili i na društvenim mrežama, a na njegovom profilu se može videti da je ljubitelj sporta, ali i automobila.

Aleksandra se oglasila ovim povodom i istakla da ne želi da priča o privatnom životu.

 - O privatnom životu više ne želim da govorim u javnosti. Tako da nemam komentar na vaše pitanje - rekla je Aleksandra za Kurir.

Podsetimo, Aleksandra je ovako opisivala svoj ljubavni život pre nego što je upoznala sadašnjeg partnera:

- Kad mi bog pošalje pravog muškarca, onda ću da se skrasim i smirim, do tada vredno radim na novim pesmama i novom albumu. To će se znati, ja sam kao i svaka ženska osoba. I sami znate da, kada nađete dečka i kažete "ovo je pravi, udajem se 100 posto", na kraju ostane samo konj - rekla je ona tada. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading