Jelena
Foto: Alo/Alo!

Dunja Ilić je nakon dugogodišnje medijske ilegale gostujući u jednoj emisiji otkrila detalje iz svog privatnog života.

Tokom decenije pauze preživela je mnogo toga, od borbe sa alkoholom, smrti najvoljenijih, burnog ljubavnog života. Nekada Dunja, sada je promenila veru, ime, ali i mnoge gradove i države, a onda je odlučila da se vrati. 

Ajla je otkrila da joj je jako značila podrška Jelene Karleuše na samom početku karijere.

- Jako sam ponosna na to što me je ona podržavala, zato što se meni ona jako dopada kao ličnost. Hajde, prvo ću je posmatrati tako, pa tek onda kao nekoga ko se bavi muzikom. Dopada mi se izuzetno kao ličnost, zato što ja ne volim ljude koji se drznu da se bave javnim poslom, a nemaju nikakvo mišljenje i stav. Kakav si ti to čovek ako nemaš ni jedno ni drugo?! Čemu ti služi mozak, ne razumem? -istakla je Ajla i dodala:

Jelena

Alo!

 

Imam utisak kada bi nas dve popile kafu da bi pričale pet sati bez prestanka o svakoj temi. Možda bi imale i različito mišljenje, ali bi imale pokriće. Mnogo sam ponosna na njenu podršku - rekla je Ajla.

Podsetimo, Dunja Ilić, od nedavno je promenila ime i sada je na svom zvaničnom Instagram nalogu, upisana kao Ajla Begović. Dunja je osim imena promenila i veru.

Kurir

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading