Dunja Ilić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dunja Ilić, kontroverzna pevačica, od nedavno je promenila ime i sada je na svom zvaničnom Instagram nalogu, upisana kao Ajla Begović.

Kontrverzna Dunja, godinama unazad privlači pažnju domaće javnosti, a njen čuveni hit "šefica podzemlja", se i dan danas sluša.

U međuvremenu je prošla kroz mnogo toga, a između ostalog, borila se i sa velikim porokom, alkoholom.

Naime, Ajla je alkohol počela da konzumira sa 13 godina, a samo dve godine kasnije je upala u kandže opasnog poroka.

Sada je otkrila koji trenutak je bio presudan da potraži pomoć i spasi se.

- Prelomni moment je bio kada sam završila u napolju na ulici. Kada sam prodala apsolutno sve stvari, kada su me pokrali, uzeli mi pasoš, ja sam bila nešto duže nego što sam smela u Italiji. I plašila sam se da odem u policijsku stanicu da me ne bi deportovali, toliko mi je bilo bitno da ostanem tamo, da se ne vratim ovde. Samim tim sam završila na ulici, uzeli su mi pasoš, uzeli su mi sve, samo su je zgrabili, ali taj neki kofer je mali ostao pored mene. Imala sam neki laptop u tom koferu koji je koštao možda 800 evra. Prodala za 20 eura nekome da bih imala za viski taj dan. Spavala sam na nekom dušeku, na ulici, dva dana i onda sam otišla u policiju.

- Čak me nisu ni kaznili, samo su pozvali roditelje da dođu po mene, da me odvedu u Srbiju, pošto nisam imala dokumenta. Tu sam shvatila da sam postala beskućnik, da sam doživela dno, jer da nisam bila pijana, ne bi niko ni mogao da mi otme torbu, pružila bih neki otpor, potpuno sam bila nemoćna - rekla je ona za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading