Sloba Radanović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

 Sloba Radanović i njegova supruga Jelena venčali su se pre dve godine, a sada su organizovali gala slavlje u Beogradu kako bi sa najbližima proslavili, a povod je i rođendan sina Damjana.

Gosti iz svih sfera života pristižu u velikom broju, a među njima je i Zlata Petrović. Pevačica se kao i obično obatila medijima i rado proćaskala sa svima:

- Uvek sam nasmejana, ali znate kako kažu psiholozi, smeju se najtužniji ljudi. Ali dobro, ne mogu da kažem da sam tužna, ja sam ispunjena na svim poljima - započela je Zlata, pa se pohvalila da nosi garederobu od pre 30 godina:

- Ovo što vidite na meni, ove pantalone i sako to je od pre 30 godina. Muče me štikle, ja ne mogu da ih trpim, uvek biram takve pantalone da mogu neke ortopedske da nosim, ali evo večeras sam morala sandale - rekla je Zlata kroz smeh i nastavila:

- Slobi sam donela kovertu, prošlo je vreme poklona. Nekad ljud nisu imali ni lustere, ni jorgane, tako da je kovertica najpametnije rešenje - ističe Zlata sa kojom je došao sin, ali nije hteo da se obrati medijima.

- Jovan je mlad, nije još za ženidbu, ima vremena. Ima devojku, vole se, lepo se slažu, a i ja se sa snajkom lepo slažem. Ako je snajka dobra, mora i svekrva da bude dobra - zaključila je Zlata kroz smeh i dodala da mnogo voli i Slobu i Jelenu, kao i njihovu porodicu:

- Drago mi je što sam večeras ovde, slavi se venčanje, krštenje, pa kud ćeš lepše...

Alo/M.Đ.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading