Jelena Žeželj
Foto: Printscreen/Printscreen

Javnost je Jelenu Žeželj, sada Seležan, upoznala 2008. godine kao učesnicu "Velikog brata". Ona je tada svojim atraktivnim izgledom odmah pobrala brojne simpatije.

Nekoliko godina kasnije oprobala se i u VIP izdanju istog projekta, a potom i kao voditeljka na Prvoj televiziji.

Tokom boravka u rijaliju Jelena Žeželj započela je vezu sa Stevanom Zečevićem Zekom, koji je po napuštanju kuće "Velikog brata" sa još dvoje učesnika poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Prilikom ulaska u kuću "Velikog brata" Jelena je izjavila:

- Zaslužujem da učestvujem u “Velikom Bratu” baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije normalna uz poneku manu koja me čini drugačijom od drugih.

Pred kamerama i čitavom Srbijom je isticala da nikada nije spavala sa muškarcem.

Po napuštanju rijalitija započinje vezu sa Igorom Kojićem, međutim, samo nekoliko dana posle saznanja da su u ljubavnom odnosu, Jelena se našla u centru skandala kada je u javnost isplivao njen intimni snimak.

Naslovnice su bile pune njenog imena, kao i eksplicitnih fotografija. Jelena je demantovala da je ona na spornim fotografijama, a mladi Kojić ju je nakon skandala ostavio.

- Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav - rekla je svojevremeno Jelena i dodala:

- Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo.

Ipak, nisu se pomirili, a bivša učesnica rijalitija je ubrzo počela da radi na televiziji.

- Ponosna sam na svoju biografiju. Smatram da je svaki korak koji sam prešla podjednako zaslužan za to što sam danas tu gde jesam. Upornost, rad i obrazovanje su ključni faktori mog uspeha. Nikada me nije bilo sramota da pitam kada nešto ne znam, odlazila sam redovno na časove dikcije, učila od pravih profesionalaca i rezultati nisu mogli da izostanu - govorila je ona kada se zaposlila kao voditeljka na TV "Prva", gde je najpre radila emisiju "Tačno 1", a zatim "Ekskluziv".

Međutim, godinu dana nakon toga Jelena se zaljubila u sadašnjeg muža Nemanju Seležana, dala je otkaz i sa njim se odselila u Ameriku, budući da on tamo radi kao profesor na jednom fakultetu.

Lepa Jelena se udala 2014. godine, a ostvarila se i u ulozi majke. Pored ćerke Mie, imaju i starijeg sina Stefana, koji ima osam godina, a porodica Seležan živi izuzetno luksuznim životom.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading