Lena Čolak
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen, Svet/Rajko Ristić

Već nekoliko meseci unazad, mediji su preplavljeni spekulacijama o navodnoj vezi između Lene Čolak i Viktora Živojinovića, naslednika popularne pevačice Lepe Brene.

Međutim, tek sada je pevačica odlučila da stavi tačku na ove glasine i progovori o njihovom odnosu.

Lena Čolak o ljubavnom životu

- Nisam zaljubljena i žao mi je što nisam, ali kada pogledam sa druge strane, bolje mi je, ovako sam mirnija. Možda ja nemam sreće u ljubavi, a onda je bolje da radim ono gde imam sreće, a to je posao – rekla je ona.

Lena Čolak: „Nemam sreće u ljubavi“

Pevačica priznaje da su se ljubavni odnosi danas dosta promenili i da je sve postalo površno i prolazno.

- Danas se sve promenilo, mislim da je ljubav prevaziđena, a nije, to je nešto što je najbitnije. Onda ne vredi ulagati vreme i energiju u nešto što danas nije na ceni i nije na vrednosti. Ljudi su dosta površni danas, svi gledaju ako nešto ne valja, odmah ću da zamenim, da nađem drugog. Treba svi da se stopiramo i da razmislimo šta se sve dešava – zaključila je.

Podsetimo,Viktor se pre izvesnog vremena iselio iz luksuzne vile na Bežaniskoj kosi, gde je do tada živeo zajedno sa svojom porodicom i uselio u svoj stan.

Kako su mediji tada pisali, Brena i Boba su Viktoru kupili stan od 140 kvadrata na Novom Beogradu, a za njega su iskeširali čak 700.000 evra.

Grand

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading