BRENIN SIN ŽIVI U STANU OD 700.000 EVRA Pogled sa 40. sprata zgrade je kao iz filmova, a tek da vidite unutrašnjost luksuznog doma
Alo

 

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, zbog popularnosti roditelja oduvek je bio u centru medijske pažnje gde god se pojavi.

Više puta isticao je da mu to ne prija, pogotovo danas, kada je odrastao i sazreo, te se u medijima i na javnim događajima pojavljuje retko.

On se pre izvesnog vremena iselio iz luksuzne vile na Bežaniskoj kosi, gde je do tada živeo zajedno sa svojom porodicom i uselio u svoj stan.

Kako su mediji tada pisali, Brena i Boba su Viktoru kupili stan od 140 kvadrata na Novom Beogradu, a za njega su iskeširali čak 700.000 evra.

Viktor je jednom prilikom na svom Instagramu prvo objavio nestvaran pogled sa 40. sprata, a poseban akcenat bio je na zalasku sunca.

Najmlađi Živojinović je pokazao i deo luksuzno opremljenog doma, kao i deo dnevnog boravka koji krase umetnička dela, skupoceni nameštaj i zid koji je ceo u prozoru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading