Ana Sević
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica i voditeljka Ana Sević nedavno je promenila adresu stanovanja.

Ona se pre nekoliko nedelja sa porodicom se preselila iz luksuznog stana u beogradskom naselju Šumice na prestižniju lokaciju na Bežanijskoj kosi.

Ekipa "Paparazzo lova" posetila je Aninu novu adresu, a komšije su otkrile više detalja o Sevićki koja je poslednjih dana, kako kažu, u haosu, kako zbog selidbe, tako i novog poslovnog angažovanja. 

- Ana je u totalnom haosu poslednjih dana. Još je u procesu selidbe, nije sve dovela u red. Tu se smenjuju majstori, aranžeri, pošto sve želi da dovede do savršenstva. Posebno se angažovala oko dvorišta. Cilj joj je da njihova vila bude poput holivudskih. Posebno joj je bitno da sačuva privatnost svoje porodice i sebe, pa je insistirala na visokim kapijama i visokom stepenu zaštite. Zato je i kuća ograđena visokim kapijama, a na ulazi je i kućica za obezbeđenje koje će 24 časa biti zaduženo za bezbednost - priča komšija.

- Nisam je još sreo. Sigurno je zauzeta oko kuće i novog posla. Čuli smo da je žena iz naroda, a ovde se na Bežaniji svi poznajemo pa ćemo pre ili kasnije da se upoznamo - rekao je komšija za "Kurir". 

Inače, Ana Sević nedavno je ponovo postala voditeljka Zvezda Granda, tako što je zamenila Sanju Kužet, koja je otišla na trudničko bolovanje. 

BONUS VIDEO: 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading