Ana Sević
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica i voditeljka Ana Sević udala se za biznismena Daniela Nedeljkovića, sa kojim se neretko pojavljuje na javnim događajima i potpuno se posvetila porodici, ostavivši karijeru po strani.

Oni su u skladnom braku od 2021. godine i imaju i dvoje dece, a do nedavno su živeli u užem centru grada.

Ana Sević sa porodicom na Bežanijskoj kosi, gde žive mnoge naše muzičke zvezde. Njen novi dom ima palme na krovu, a terasa i pogled sa iste malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Međutim, njen dom u kojem je odrasla potpuna je suprotnost novoj kući. Nalazi se u Užicu, a dok se takmičila u "Zvezdama Granda", gledaoci su imali priliku da zavire u stanove ili kuće tadašnjih učesnika.

Stan Ane Sević u Užicu nalazi se u jednoj niskoj zgradi sa dva parking-mesta.

Terasa koju posedije znatno je skromnija od one koju sada ima, ali se na njoj uvek nalazilo lepo cveće.

 

 

Ana Sević će, podsetimo, zameniti Sanju Kužet u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

- Dobila sam poziv koji se ne odbija, Grand je oduvel bio moja kuća. Osećam se kao da nisam ni pravila pauzu. Ipak sam se ja i takmičila i nekih pet godina sam vodila "Neke nove klince", zaista je divan osećaj - započela je Ana i dodala:

- Saša me je pozvao i rekao: "Takva i takva stvar, to samo ti možeš!" Grand je bio moja prekretnica, zahvaljujući Grandu tu sam gde jesam. I moj suprug je oduševljen, on voli da sam ja na sceni, zna da će mi ovo značiti, nas dvoje smo inače tim i sigurna sam da ćemo uskladiti sve obaveze oko dece - istakla je Ana Sević za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading