Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Danas je na snimanju Zvezda Granda sve oči bile uprte u Cecu Ražnatović koja je svojim izgledom zasenila prisutne.

Iako ju je pre dva dana zamenila Ivana Peters zbog bolesti, danas je Ceca zablistala u beloj haljini koja je elegantno istakla njenu vitku liniju, upotpunjena čizmama do kolena.

Njeno pojavljivanje u belom odevnom kompletu definitivno je privuklo pažnju i izazvalo oduševljenje među prisutnima na snimanju.

Pevačica je prokomentarisala promene u muzičkom takmičenju i to što će Dragan Kojić Keba privremeno zameniti Anu Bekutu.

- Neće to dugo da traje. Sad ću videti kako radi Keba, ne znam ne poznajem ga godinama je čovek od iskustva što se estrade tiče - rekla je i prokomentarisala njegovu izjavu da će njegov kandidat da pobedi: "Koji njegov kandidat? Saša Popović... Neka pazi da ne izgori", rekla je šaljivo.

Podsetimo, Kojić je prokomentrisao kako je usledio poziv od Saše Popovića i kako su se dogovorili da baš on menja Anu Bekutu.

- Od kad postoji ovo takmičenje, uvek sa vremena na vreme se odazovem pozivu. Rekao je „Možeš li?“, ja sam rekao „Mogu“. Tako da mislim da će saradnja biti dobra i sa ostalim članovima žirija. Manje – više svi se znamo, ali ukusi su različiti, zapažanja su različita. Ne bih o tome, mislim, valjda ću se snaći - zaključio je Keba.

Blic

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading