TRUDNA SA 15 GODINA STARIJIM Zvezda Granda otkrila da je u drugom stanju, a šokiraćete se kada čujete šta je tražila od muža
Foto: Privatna arhiva/Printscreen

Pevač Emir Habibović i njegova 15 godina mlađa supruga Tamara Selimović prošle godine dobili su ćerku Arianu, a sada su objavili da čekaju drugo dete.

Naime, Tamara se porodila u junu, a sada im stiže prinova, te su o tome obavestili svoje pratioce na Instagramu. Pevačica je objavila fotografiju sa ultrazvuka, na kojoj se vidi i njihova mezimica.

Trudnu pevačicu već su uhvatile ženske bubice koje su normalne u njenom stanju i već joj se pojačao apetit, a jedan njen zahtev sinoć je nasmejao pevača.

"Ako budeš mogao kupi mi negde lepo belo meso sa kupus salatom samo. Molim te, mnogo sam gladna i mnogo mi se jede", tražila je Selimovićeva, što je slatko nasmejalo Habibovića koji je njihovu prepisku javno podelio, a uz to napisao "Počelo je".

Inače, Emir Habibović i Tamara nailazili su na razne komentare kada su ozvaničili svoju emotivnu vezu, a glavni razlog bila je razlika u godinama, što njima nijednog trenutka nije predstavljalo problem.

PRETUČENA DRUGARICA ANE NIKOLIĆ Pevačica se odmah oglasila i uputila joj snažnu poruku (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading