Sloba radanović
Foto: Alo/Foto: Masanori Jošida

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, juče su organizovali gala slavlje u Beogradu povodom svadbe koja se desila u tajnosti.

Sloba je okupio veliki broj javnih ličnosti iz raznih sfera života, par je vodio računa o svakom detalju, a sada su se pojavili i snimci koji pokazuju kakva je atmosfera bila na slavlju kod Radanovića. 

Njima u jednom trenutku zapevao Radiša Trajković Đani, dok su Sloba i Jelena, kao i njegov kum i menadžer uživali u folkerovom izvođenju čuvene pesme. 

Ono što je na sve ostavilo utisak jeste trenutak sa svadbe gde Jelena najglasnije peva pesme Baje Malog Knindže, dok je suprug grli. 

Opšte je poznato koliko par Radanović voli i preferira Baju Malog Knindžu, te je neizostavno bilo i to da se njegove pesme čuju i na njihovom veselju. 

Podsetimo, Sloba je u izjavi pre početka svadbe otkrio da će atmosfera biti na zavidnom nivou, budući da se na svadbi nalazio veliki broj njegovih kolega.

 Podsetimo, Sloba i Jelena su prvo ispozirali okupljenim fotoreporterima, a potom se dotakli i samog slavlja i istakli da su jedino imali molbu za goste da se ne snimaju deca, a Sloba je potom otkrio i da će supruzi zapevati "Tri u jednoj", numeru pokojnog Marinka Rokvića, za koju je pevač emotivno vezan, umesto prvog plesa.

BONUS VIDEO:
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading