IMALA SAM OPERACIJU JAJNIKA I MATERICE! Naša pevačica se dugo borila da zatrudni, a onda je usledio šok
Foto: Printscreen/instagram

Biljana Sečivanović, pevačica koja je svoju popularnost izgradila u Zvezdama Granda, ima fascinantnu životnu priču. Iako je 2020. godine stupila u brak sa Aleksandrom Nedićem, njen put ka sreći nije bio bez izazova.

Pre nego što je osnovala porodicu sa Aleksandrom, prošla je kroz niz ljubavnih veza koje su se često završavale razočaranjem.

Pevačica ima sina, a odmah nakon što se on rodio, doživela je veliku tragediju.

IMALA SAM OPERACIJU JAJNIKA I MATERICE! Naša pevačica se dugo borila da zatrudni, a onda je usledio šok

Foto: Printscreen/instagram

 

Priča o tome kako je zatrudnela puna je neočekivanih momenata, a to je godinama čekala i desilo joj se kad se najmanje nadala.

- Ljubav prema muzici probudio je jedan harmonikaš sa kojim sam nastupila jednom, zbog njega sam i počela da radim. Bila je to prva ljubav, velika i obostrana, bio je moj dečko. Čekala sam da se vrati iz vojske, posećivala ga svakog drugog vikenda u Zaječaru. Obožavali smo se. Nažalost, njegovim roditeljima je smetalo što sam pevačica, nisam im se dopala, iako je veridba već bila dogovorena. Razišli smo se posle tri godine. Užasno mi je bilo teško, prolila sam suza i suza, mnogo vremena mi je trebalo da ga prebolim. Tada sam sebi rekla da nikada nikoga neću voleti bezgranično, da neću davati celu sebe, ostavljaću prostora za povlačenje.

Međutim, Biljana je posle toga upoznala svoju veliku ljubav.

- Otišla sam u Austriju i tamo sam doživela novu ljubav. I on je bio momak iz benda, klavijaturista Bojan. Kad volim, vežem se kao čičak, ali ni ta veza nije uspela - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Ona se prisetila kako je sa Bojanom želela da stvori porodicu, ali sve je krenulo u pogrešnom smeru.

- Hteli smo dete, pokušali smo, ali bez uspeha. Imala sam operaciju jajnika i materice, mnogo komplikacija. Na kraju sam mu rekla: 'Idi, nađi nekog ko će ti roditi sina'. Razišli smo se posle devet godina. Ginekolog mi je stalno govorio da promenim petla.

Ipak, kada je Biljana raskinula s Bojanom, kao da se nešto preokrenulo. Zatrudnela je onda kad se najmanje nadala i očekivala.

- Kada sam prestala da pijem lekove i sve lađe mi potonule, upoznala sam čoveka koji nije iz muzičke priče i zatrudnela s njim. Plakala sam i pitala se - da li je moguće da mi se ovo dešava? Nisam uspela da podarim sina čoveku koga sam volela i želela, a sad sam zatrudnela sa drugim. Bila sam stravično tužna, bilo mi je teško, a još sam radila sa bendom u kome je bio Bojan. Kada sam im rekla da ih napuštam jer sam trudna, on je bukvalno pao sa stolice - ispričala je Biljana svoju tužnu priču s (ipak) srećnim krajem.

Glossy

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading