PLAKALA SAM, NISAM ŽELELA TO DA URADIM! Pevačica ispričala potresne detalje, za ovo joj je dugo trebalo!
Printscreen Premijera

Pevačica Goca Božinovska oduvek je želela da se bavi pevanjem, ali u tome nije imala podršku u najranijem periodu. 

Ona je u jednoj emisiji prepričala scene iz porodičnog doma, a kazala je da je čak i plakala kada se zaposlila prvi put.

Naime, pevačicin otac imao je potpuno drugačije planove za nju, pa joj je trebalo mnogo vremena da ga ubedi u to da će se baviti muzikom.

- Kada sam završila srednju školu, moj tata je očekivao da upišem fakultet, neka čuda, hteo je da me zaposli. Ja sam dobila posao i počela sam da radim. Posle nekog vremena sam počela da plačem, jer nisam želela taj posao da radim, htela sam samo da pevam. Mnogo vremena je prošlo dok on nije prihvatio poziv koji sam ja odabrala - rekla je pevačica.

Pevačica se nedavno prisetila i teškog detinjstva kada se snalazila kako je umela, a od malih nogu je radila za parče hleba, međutim to je nju naučilo da se snađe u životu i da uvek bude borac.

- Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a popodne sam radila kod nekog i kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom, jer sam navikla na sve - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading