ŠTA KOMŠIJE IZ SURČINA IMAJU PROTIV BOŽINOVSKE? Razvezali jezik, pa opleli po Gocinom sinu Mirku Šijanu
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Goca Božinovska ima burnu prošlost, ali važi za porodičnu ženu koja je svoju decu usmerila i "isterala" na pravi put, a da joj nije bilo lako govore činjenice o njenom sinu Mirku Šijanu.

Mirko Šijan u medijima uglavnom bio deo priča zbog romansi sa poznatim pevačicama, ali i zbog raznih problema.

O tome je inače govorila i sama Božinovska, koja izgleda konačno može da odahne.

- Mnogo je on njoj problema pravio, godinama se nervirala a nije imala mušku figuru u kući da ga smiri. Mislim da je odahnula kada se oženio, snajka ga je smirila svetski. Znate kako, došla je beba i mora se zaraditi novac. Goca radi, ali ne može da radi za sve u kući. Mirko je imao neke sitne posliće koji nisu konstantni, zato sada lepo rade za Rodiće i sve je kako treba, kaže komšija Rade i dodaje:

- Zameriće mi ako kažem nešto što ne treba. Mirko je dete čiju energiju je trebalo pametno kanalisati, a Goca za to nije imala vremena. Dobro je sada ispao. Vidim ga da donosi namirnice i da uradi po dvorištu sve što treba.

- Vidim ih ponekad skupa kako šetaju, svrate da popiju kafu ali ranije je on ovde blejao satima. Naročito dok se zabavljao sa onom pevačicom Grujić Katarinom. Čini se da se unormalio. Što je i pametno. Druži se i dalje sa nekim momcima iz kraja, ali sada je prilično porodičan čovek. On se javi u prolazu, ali stalno je ranije tu turirao autom, pojačavao muziku do daske, nekada me je bilo strah i da prođem pored te kuće kada okupi društvo. Danas je on druga priča i drago mi je zbog Goce, ona je zaslužila da malo odahne i živi bez brige. Dolazila joj je često Zlata Petrović, pa smo ih viđali u kraju kako kupuju po buticima i piju kafe, ali i rakiju - kroz osmeh kaže izvor za Blic.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading