Sloba Radanović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Folk pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, organizovali su večeras gala slavlje u Beogradu povodom svadbe koja se desila u tajnosti.

Sloba je okupio veliki broj javnih ličnosti iz raznih sfera života, par je vodio računa o svakom detalju, a sada je Alo! došao u posed i ekskluzivnih snimaka sa gala svadbe poznatog pevača.

Sloba je na samom početku u izjavi za medije istakao da će atmosfera biti na nivou, budući da se na proslavi nalazi veliki broj njegovih kolega, a čini se i da je ispunio obećanje.

Kako se može videti na snimku, njemu, ali i njegovom kumu, Goranu Lečiću, na uvce je zapevao Slobin kolega Boško Nikolić, a Radanovića je toliko ponela pesma, da je u jednom trenutku zagrlio kuma i majku Draginju i pao u sevdah.

Podsetimo, Sloba i Jelena su prvo ispozirali okupljenim fotoreporterima, a potom se dotakli i samog slavlja i istakli da su jedino imali molbu za goste da se ne snimaju deca, a Sloba je potom otkrio i da će supruzi zapevati "Tri u jednoj", numeru pokojnog Marinka Rokvića, za koju je pevač emotivno vezan, umesto prvog plesa.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading