Sloba radanović
Foto: Alo/Foto: Masanori Jošida

Folk pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, organizovali su večeras gala slavlje u Beogradu povodom svadbe koja se desila u tajnosti.

Par je pozirao okupljenim medijima, kojih je bilo u velikom broju, a potom su se dotakli prinove, ali jedna stvar je svima privukla pažnju.

 Jelena je na pitanje o trudnoći, samo kratko rekla: 

- Ju, jel vi to meni nešto slutite - rekla je mlada, a Sloba je na to klimnuo glavom da bi potom Jelena priznala da priželjkuje žensko dete, ali ono što je svima privuklo pažnju je način na koji je Jelena pričala o prinovi, kao i da su, čim je postavljeno to pitanje, prekinuli intervju ističući kako su u žurbi, što je u neku ruku i ločigno, budući da je njihova svadba.

Mogli su se čuti i komentari da se Jeleni pomalo nazire i stomačić ispod venčanice, ali je ona povodom svega toga ostala misteriozna.

Ono što je takođe interesantno je i to da je Jelena u decembru objavila fotografiju sa Slobom na kojoj zajedno poziraju, ali i opis svima privukao pažnju.

- Leptirići u mom stomaku - napisala je Jelena krajem godine.

Ostalo je da spekuliše da li je Jelena zaista u drugom stanju, a vreme će svakako pokazati šta je istina.

Podsetimo, očekuje se veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera života, a među prvima je stigao folkerov kum Goran Lečić, inače i poznati estradni menadžer, a odmah za njim i pevač Radiša Trajkovića Đani.

Stigla je i Zlata Petrović sa sinom, koja je bila veoma raspoložena, a odmah za njom i poznati kompozitor Saško Nikolić.

Stigla je i pevačica Milena Ćeranić sa misterioznim muškarcem, a sve oči bile su uprte u njen stajling, a tu je i Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža sa lepšom polovinom. Stigao je i Dejan Petrović sa porodicom.

Došli su i Milica Kemez i Bora Santana, bivši Slobini cimeri iz rijalitija i prijatelji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading