Severina sa sinom
Foto: Printscreen/Instagram

Nakon haosa u regionu koju je izazvala presuda Vrhovnog suda, ponovo dolazi do neočekivanog obrta u slučaju starateljstva nad sinom Severine Vučković i Milana Popovića.

Samo dvadesetak dana nakon odluke Vrhovnog suda, kojom je usvojena revizija i poništeno rešenje Županijskog suda u Splitu u vezi sa zajedničkim starateljstvom Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom, a starateljstvo u potpunosti vraćeno ocu, neočekivano se opet dešava preokret!

Županijski sud u Splitu na sednici održanoj 6. februara ove godine praktično je preinačio svoju prethodnu pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni da „roditeljsku brigu obavljaju po dogovoru, zajednički i ravnopravno“, saznaje "Slobodna dalmacija".

Podsetimo, sve je iznenadila vest da je pevačica Severina Vučković izgubila pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a Vrhovni sud je doneo presudu da je starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom, u potpunosti vraća ocu deteta.

Severina je, u okviru objave koju je potom postavila na svom Instagram profilu, otkrila i kojim dana će viđati sina Aleksandra.

- Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju - napisala je Severina između ostalog.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading