Skinula se Suzana Mančić
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Suzana Mančić otkrila je da je prve silikone na estradi ugradila pevačica Zorica Brunclik. 

Ona je tom prilikom istakla da je za intervenciju povećanja grudi saznala upravo od Zorice koja se u to vreme prva podvrgla ovom estetskom zahvatu.

- U Minhenu u Nemačkoj sam uradila silikone. Pozvala sam kliniku i rekla šta želim i tako zakazala operaciju. Prvo sam grudi uradila - rekla je Suzana, koja je otkrila da je druga dama sa javne scene koja je uradila ovaj estetski zahvat.

- Zorica Brunclik je bila prva u mnogim stvarima na našoj estradi, i tada je već bila i majka i to je sigurno zahtevalo reparaciju neku, a ja sam bila devojka i prikrala se i šapatom je pitala: "Je li Zorice, gde to može da se uradi?" - priznala je Mančićeva. 

Suzana Mančić je inače nedavno istakla da je njen suprug, grčki biznismen Simeon Ocomokos, oduševljen njenim izgledom i lepotom.

- Svako za sebe misli da ima neke mane koje mora da prikrije i mi to danas radimo sa fotošopom. Ja se ne obazirem na komentare „Sva si plastična“, „Sva si izoperisana“. Gledam da prikažem sebe u nekom normalnom svetlu, ali ipak i da zadovoljim svoj ego, do sada nisam radila neke ozbiljne korekcije na licu i telu, ali prosto moramo ostariti. Stvarno su se one koje nisu bile lepe udale pre mene, ali mislim da svi vole u društvu da imaju lepu i zanimljivu osobu - kazala je Suzana i dodala da je njen suprug ponosan što pored sebe ima jednu takvu ženu.

- Moj drugi muž je jako srećan što pored sebe ima ženu koja izgleda reprezentativno, koja se uklapa u svako društvo, koja govori jezike, koja zna da se ponaša i sa ministrima i sa običnim svetom. On kaže da se stalno smeje sa mnom i to je odlično - zaključila je ona.

Podsetimo, Suzana i njen suprug su u braku već pet godina, a njihova ljubavna priča počela je pre više od dve decenije. Njih dvoje su se zakleli na večnu ljubav u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading