Mili i Saša
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Najgledaniji muzički šou Zvezde Granda, dobijaju potpuno novu dimenziju nakon izmena koje su danas glavna tema u medijima. 

Naime, nakon što je Sanja Kužet otišla na zasluženu pauzu zbog trudnoće, Ana Sević nastupila je kao njena zamena. Takođe, novi članovi žirija došli su na neko vreme kao zamena Ane Bekute i Svetlane Cece Ražnatović. 

Aleksandar Milić Mili je povodom vraćanja u mentorsku stolicu bio entuzijastičan.

- Na odmoru sam radio, trenirao, bio sa kandidatima u studiju. Uozbiljila se cela ova stvar. Ove godine sam nekako uspeo da moji kandidati budu sigurni u sebe, budu kreativni i inovativni - rekao je on.

Za novog člana žirija,  Mili je imao samo reči hvale. 

- Keba će se svugde snaći. Moguće je i da Kebin kandidat pobedi, samo je bitno da pobedi kandidat kome će ovo biti život. Mora biti i talentovan, mora biti užasno vredan. Treba samo da pobedi najbolji. Ceo ovaj šou se bazira na tome da ko u ovo uđe, mi njega usmerimo na dobar put - kazao je. 

A na pitanje kako gleda na odlazak Sanje i dolazak Sevićeve na mesto voditeljke, muzičar je bio kratak i jasan. 

- Za Sanju nema zamene, ali je došla Ana, koja je potpuno drugačiji lik. Sviđa mi se i što je bila u Zvezdama Granda, i ima voditeljskog iskustva, tako da je ovo za mene pun pogodak - iskreno je odgovorio Mili, prenosi "SrbijaDanas".

Podsetimo, Sanja se odlučila na ovaj korak zbog trudnoće, dok je Saša Popović izjavio da kada je došlo do toga prva osoba koja mu je pala na pamet da zameni voditeljku je pevačica Ana Sević.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading