Sasa Popovic
Foto: Alo/Alo

Kako saznajemo, pevačica Ana Sević zameniće voditeljku Zvezda Granda u ovom poznatom muzičkom takmičenju.

Naime, kreativni direktor Granda, Saša Popović, je sada za Alo! otkrio da mu je Ana Sević prva pala na pamet kada mu je Sanja Kužet rekla da će morati da napusti emisiju.

Sanja Kužet mi je u januaru rekla da je trudna i da će krajem februara biti u 5. mesecu. Kada mi je rekla da malo teže iznosi trudnoću i da joj je lekar rekao da ne bi bilo dobro da nastavi dalje sa emisijama, to me je malo zateklo. Onda sam razmišljao ko bi mogao da dođe umesto nje, odmah mi je pala na pamet Ana Sević, ona je 2011/2012. vodila ovaj format, pa je radila kasnije "Pinkove zvezdice". To je sličan format, kada su u pitanju voditelji, nema tu velikih razlika. Kada sam je nazvao, prvo pitanje bilo: "Kako su ti deca i kako izgledaš". Onda je sve moglo - izjavio je Popović.

Kako je istakao, sam je prelomio da na mesto Sanje Kužet dođe nekadašnja voditeljka a pre toga i takmičarka Zvezda Granda Ana Sević.

- Mimo Ane mi niko nije pao na pamet, odmah sam to prelomio. Pričalo se da to može biti Jovana Jeremić. Mnoge voditeljke bi mogle da vode emisiju, nije to toliko zahtevno kao biti član žirija. Mene niko nije zvao da se nudi, ja sam to sam sve, sam sam prelomio. Članove žirija sam odmah obavestio. Oni su bili oduševljeni - rekao nam je Popović.

Podsetimo, Ana nije krila oduševljenje jer je Popović pozvao da se ponovo pojavi kao voditelj ovog takmičenja

- Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičar, a potom i kao voditelj. Imam neverovatan naboj emocija i zaista, ovo je bila ponuda koja se ne odbija, s obzirom na to da sam emotivno vezana za "Zvezde Granda" i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu. Drago mi je što ću i sa novim generacijama takmičara stvoriti divne uspomene i nadam se da ću uspeti da im pomognem svojim iskustvom i savetima, jer sam i sama bila u njihovoj koži - rekla je Ana.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading