ĆERKA SAŠE POPOVIĆA POKRENULA PRIVATAN BIZNIS! Donela definitivnu odluku, zgrnuće ozbiljne pare, otkrila čime će se baviti
E stock

Naslednica bivšeg direktora Grand produkcije, Saše Popovića, Aleksandra, pokrenula je novi biznis, a javno se pohvalila i na društvenoj mreži Instagram.

Popovićeva naslednica počela je da pravi nakit, i to da ručno izrađuje sama. Ona je usnimila svoj kreativni proces i pokazala i pojedine prozivode koje je napravila.

Podsetimo, iako je milionerka, zahvaljujući roditeljima, Aleksandra je jedna od najskromnijih među decom poznatih, a o tome dovoljno govori i činjenica da je sama odlučila da pokrene posao.

I sam Saša je jednom prilikom pričao o deci i istakao da je njegova želja bila da im sve obezbedi, budući da su oni veoma skromni.

- Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu kupili smo stanove, lokale i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja - rekao je nedavno Popović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading