Mirko Kodić
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Mirko Kodić dobio je pre nekoliko dana "Zlatnu medalju za zasluge", zahvaljujući karijeri i doprinosu narodnoj muzici. Njega je odlikovao predsednik Srbije, a Kodić se sada prisetio svog pokojnog kuma Šabana.

Naime, juče je obeležena peta godišnjica smrti pevača, pa je Kodič odneo i orden na Šabanov grob.

- Juče je bila petogodišnjica smrti mog velikom prijatelja i kuma. Šabana nosim u srcu. Puno mi je srce jer su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i građani prepoznali moj trud - započeo je Mirko i dodao:

- Ja sam juče na groblje poneo moj orden, ispričao sam se sa Šabanom. Rekao sam mu da sam ja za života dobio odlikovanje i da je to i zahvaljujući njemu. Mi smo zajednički zasluženi za ovo naše ordenje. Ja bih voleo da je on tu pored mene da zasviramo nešto, ali situacija je takva i ja sam imao tešku situaciju kad je preminuo moj sin Aleksandar. Valjda negde na nebu vidi da je njegov otac dobio odlikovanje i valjda se raduje svemu. To su ogromni usponi i padovi za kratko vreme. U mom životu se desila velika tragedija da moj miljenik, moj sin premine u 32. godini. Harmonika je moj najbolji lek, ja se ne dam... Na trenutak mi padne roletna, pa se posvetim muzici, to je tako, samo da ne doživi niko šta sam ja doživeo - rekao je Kodić za Premijeru Vikend Specijal.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading