Aleksandra Prijović Osijek
Foto: Alo/JuricaCvitanić/ExtraFM

Velika mlada zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala četvrti po redu koncert, od pet zakazanih, u Osijeku i oduševila publiku, kako glasom i atmosferom, tako i fantastičnim izgledom.

Cela dvorana uzvikivala je: "Prijo mi te volimo", a ona im je odgovorila: "Volim i ja vas! Radi vas stojim ovde večeras."

Publika je bila u posebnom elementu, osim što je cijela dvorana pevala u glas, omiljenoj pevačici su poklanjali cveće, plišane igračke, transparente, ali i majicu sa stihovima pesme Devet života, koju je Aleksandra obukla i u njoj otpevati nekoliko pesama.

Međutim, u jednom trenutku Aleksandra se presvukla i na binu izašla u kratkoj uskoj haljini, čizmama sa visokom potprticom i dugačkim dukavima koje prekrivaju laktove.

Iako je bilo izuzetno pristojno, što je publika od nje i navikla, Prija je u isto vreme bila i u veoma provokativnijem izdanju.

Komplet je bio tugrastog dezena, svetski poznate marke "Dolce&Gabbana". Samo haljina koštala je blizu 2.000 evra. Za čizme koje je ukombinovala sa njom, dala je oko 1.500 evra, dok je rukavice platila 500 evra, a kajiš oko struka 400.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Buca

18.02.2024 11:35

Ma dosta više o toj pevaljki ako boga znate! Pa nije valjda da mislite da smo toliko bolesni da nas ona baš toliko intaresuje !??