Ruška Jakić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditeljka Ruška Jakić iza sebe ima tri braka, a njen prvi suprug bio je poznati glumac Dejan Đurović.

On, međutim, na početku njihovog zabavljanja nije imao hrabrosti da joj u priđe, a prvi susret sa njegovom rodbinom nije prošao baš najbolje.

- Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo "Dragstor ozbiljne muzike" i igrao je u čuvenom filmu "Subotom uveče". Dejan je radio u Radio Beogradu i ja nisam znala da neko stalno ide iza mene, ali on nije imao hrabrosti da mi priđe - rekla je Ruška Jakić jednom prilikom.

- On je poslao jednog svog druga da mi kaže da on hoće da se upozna sa mnom. I ja ga pitam: "Što se ne upozna?". Tako smo se upoznali, to je bila velika ljubav, pisao mi je po pet pisama dnevno. Zabavljali smo se pet punih godina, a u braku smo proveli godinu dana - dodala je voditeljka.

- Čak sam išla i u njegovo selo Dupilo da me, posle venčanja, upozna sa svoje tri tetke, koje su još uvek bile nevine. Pita ih on tad: "Kako vam se dopada moja Ruška?". A one mu odgovore: "Mogao si da oženiš neku poštenu devojku, a ne k***u". Posle smo išli u Ulcinj, na grob njegovog oca, da se zakunemo da ćemo se voleti dok nas smrt ne rastavi. Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i sa narednim muževima".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading