Katarina Živković
Foto: Privatna arhiva/Foto: Marko Arsić

Pevačica Katarina Kaća Živković nedavno je objavila novu baladu koja je odmah osvojila publiku. Ona je istakla da je numeru posvetila majci, a sada se prisetila svojih ishitrenih odluka zbog kojih je zažalila.

Naime, Kaća je bez oklevanja priznala šta sebi nikada ne bi oprostila u životu:

– Nikada se ne bih tetovirala. Nikada, to mi je najveća greška i baš se kajem zbog toga. Imam jednu malu kod uva, ona mi ne smeta, ali velika… Moja prva tetovaža je bila najveća koju imam, ona je na leđima, ne znam šta mi je bilo tada u glavi. Verovatno ništa. Mislim da te tetovaže nisu više in – istakla je Katarina i dodala:

– Ne bih tetovirala obrve, ne bih farbala kosu u belo, uglavnom su to neke odluke koje se tiču mog fizičkog izgleda – iskrena je pevačica koja je na kraju iznela zaključak:

– Da mogu da vratim vreme volela bih da sam se više trudila da ostanem duže dete, a ne da preko noći postanem odrasla žena sa blajhanom kosom. Ja sam prirodna plavuša i tada nisam bila zadovoljna da budem devojčica sa prirodnom lepom prirodnom plavom bojom, nego sam želela da budem bela – ispričala je za Exkluziv.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading