KRISTINA RADENKOVIĆ BIVŠEG DEČKA IZBACILA NA ULICU Pre nje bio je sa poznatom pevačicom, a ovo su detalji njihovog turbulentnog odnosa
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznata voditeljka, Kristina Radenković, godinama unazad uživa u skladnom braku sa Nikolom Radivojevićem, sa kojim ima i dete.

Međutim, njen turbulentni ljubavni život, nije mogao da ostane nezapamćeno, a svima je posebno jedan emotivni odnos, privukao pažnju.

Njenu mladost, obeležio je i rukometaš koji je u centar pažnje dospeo nakon što je uplovio u vezu sa Natašom Bekvalac.

Reč je o Ljubi Jovanoviću, a ona je jednom prilikom, govorila o njihovom odnosu:

- Sve uobičajene razmirice rešavamo razgovorom, a tada je veća odgovornost na Ljubi jer mora da se nosi s mojom tvrdoglavošću. Čini mi se da je na dobrom putu da pronađe recept kako da obuzda moj ponekad neobuzdan temperament - pričala je tada voditeljka za „Story”.

Kako je tada otkrila, u Ljubi je videla i emotivnog parneta ali i prijatelja za celi život:

- U Ljubi pre svega imam istinskog prijatelja za ceo život. Srećna sam i ponosna na naš odnos. On u meni uspeva da probudi neka od najlepših ljubavnih osećanja i hvala mu na tome - rekla je ona tada.

Par je ubrzo nakon toga započeo zajednički život u njenom stanu, međutim nakon burnog raskida, voditeljka je insistirala od košarkaša da napusti stan.

Podsetimo, košarkaš je nakon toga uplovio u vezu sa Natašom Bekvalac sa kojom se i venčao. Međutim, razvod je usledio nakon dve godine braka.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading