Goga Filipović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Goga Filipović proslavila se na grandovoj sceni, kada je osvojila srca publike, ali se negudo potom potpuno povukla iz javnosti.

Početkom 2000. godina, kada ju je publika upoznala, mamila je uzdahe mnogim muškarcima, a njen hit „Dostupan“ i danas se sluša na proslavama i žurkama.

iako su joj svi predviđali uspeh, popularnost i veliku zaradu, pevačica se u jednom momentu povukla sa estradne scene.

Ona je bila odsutna 17 godina, a onda je odlučila da javno progovori o svemu i otkrije da je za to vreme vodila veliku borbu sa porokom.

- Ja sam 11 godina bila strastveni pušač. Dnevno sam konzumirala po 20 cigareta i nisam mogla da zamislim ni sat vremena bez njih. Nakon 11 godina shvatila sam da to ne vodi ničemu - priča pevačica pa nastavlja:

- Onda je u jednom momentu krenulo da me steže u grudima, počeo je glas da mi škripi i shvatila sam da hitno moram da ostavim moj tada najdraži porok – cigarete. I jesam. Jednog dana sam ustala i rekla ‘Kraj’. Kod mene je sve ili-ili. Nema između, nema postepeno.

- Mesec dana sam ja prolazila kroz pakao, jela sam šta sam stigla, ugojila sam se nenormalno, bila nervozna, svađala se sa svima. Nakon tog perioda kao da cigaru nisam u životu zapalila. Sedam godina ne pušim i osećam se bolje nego ikada. Treniram svakog dana i mislim da mi i to dosta pomaže - rekla je Goga.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading